Mourinho îl încurajează pe Chivu

Pentru lumea fotbalului, Jose Mourinho este „The Special One“. Pentru antrenorul lui Inter, „The Special One“ este, în aceste momente, Cristi Chivu.

1 afișare
Imaginea articolului Mourinho îl încurajează pe Chivu

Mourinho îl încurajează pe Chivu

Coşmarul lui Chivu va lua astăzi sfârşit, la zece luni după luxaţia suferită la umărul stâng în amicalul cu Germania. Căpitanul naţionalei a plecat la sfârşitul săptămânii trecute la Milano, acolo unde va fi operat la o clinică privată, aleasă de clubul Inter.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici