Naşu' îl înţeapă pe Răzvan: "Nu era cazul ca Zicu să fie titular! Trei jucători nu au fost la acelaşi nivel cu echipa"

Mircea Sandu îi dă credit total lui Răzvan Lucescu. Naşul de la Federaţie i-a propus selecţionerului prelungirea contractului, iar Răzvan a acceptat. Mircea Sandu critică însă alegerea primului 11 cu Franţa: "Poate nu era cazul ca Zicu să fie titular. Trei jucători nu au fost la acelaşi nivel cu echipa"

1 afișare
Imaginea articolului Naşu' îl înţeapă pe Răzvan: "Nu era cazul ca Zicu să fie titular! Trei jucători nu au fost la acelaşi nivel cu echipa"

Naşu' îl înţeapă pe Răzvan: "Nu era cazul ca Zicu să fie titular! Trei jucători nu au fost la acelaşi nivel cu echipa"

"Cociş şi Zicu nu au reuşit să împingă jocul spre atac. Aici trebuia făcută o analiză mai aplicată şi de către tehnicienii noştri. Poate nu era cazul să intre de la începutul meciului. Mijlocul e zona ce mai importantă. Trei jucători din meciul de ieri nu au fost la acelaşi nivel cu ceilalţi opt şi, într-un astfel de meci, contează" , a spus Mircea Sandu la gsptv.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici