Nati Meir se retrage, vine în schimb Nati Elan Schwarţenberg

Nati Meir a zguduit recent scena politică romånească anunţånd că se retrage din cursa pentru preşedinţie, deşi campania sa electorală condusă de iscusita piarizdă Monica Columbeanu ajunsese la un nivel de notorietate fără precedent.

3 afișări
Imaginea articolului Nati Meir se retrage, vine în schimb Nati Elan Schwarţenberg

Nati Meir se retrage, vine în schimb Nati Elan Schwarţenberg

Complicaţiile amoroase ale focoasei deşelată de şofer - alias Ricky Martin of Dåmboviţa - au dat peste cap planurile competentului Nati Meir, unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, cu o moştenire de cåteva miliarde de dolari, pe care urma să o valorifice în interesul poporului romån, conform spuselor sale.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici