Nationala de fotbal, spre Antena 1

TVR mai incerca aseara sa rastoarne situatia, prin interventii in plan politic. Astazi va fi anuntat oficial canalul TV care va detine dreptul de a transmite meciurile oficiale ale echipei nationale de fotbal in urmatoarea campanie de calificare (2008-2009). Conform mai multor surse din televiziuni si din FRF, disputa a fost castigata de Antena 1, a carei oferta financiara a fost mult superioara celei a Pro TV.

1 afișare
Imaginea articolului Nationala de fotbal, spre Antena 1

Nationala de fotbal, spre Antena 1

Batalia finala, deosebit de apriga, s-a dat intre postul lui Dan Voiculescu si televiziunea publica, iar oferta Antenei 1 (in jurul a 4 milioane de euro) a depasit-o cu 200.000 de euro pe cea a TVR. Aseara, reprezentantii TVR sperau sa intoarca situatia in favoarea lor prin interventii politice asupra FRF. Argumentul lor: faptul ca postul public ar trebui sa aiba prioritate, date fiind acoperirea superioara (inclusiv in mediul rural) si traditia a jumatate de secol de transmisii ale meciurilor „tricolorilor”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici