Ne apara de infractori cu un pix si un carnetel

Informatia prezentata ieri in premiera de "Romania libera", potrivit careia Serghei Gribenco a fost scapat de doua ori din mana de politisti in timp ce era dat in urmarire internationala, a fost completata de autoritati cu noi detalii care pun Ministerul de Interne intr-o lumina si mai proasta.

1 afișare
Imaginea articolului Ne apara de infractori cu un pix si un carnetel

Ne apara de infractori cu un pix si un carnetel

Gribenco, actualul suspect principal in cazul jafului armat de la Brasov, a fost oprit de doua ori in trafic de politistii de la Rutiera, pentru ca depasise viteza legala si nu avea farurile aprinse.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici