Ne dati fata?

Invitata sa intervina telefonic la emisiunea de mondenitati realizata de Cristi Brancu, la Antena 2, mama capitanului nationalei de fotbal a României, doamna Mariana Chivu a dezvaluit, luni seara, faptul ca, pina acum, nu a apucat sa-i cunoasca pe parintii viitoarei nore, prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 3, Adelina Elisei.

1 afișare
Imaginea articolului Ne dati fata?

Ne dati fata?

Mariana Chivu mai spune ca, dupa casatorie, Adelina se va muta la Milano, urmindu-si sotul, ca nunta va avea loc in mod cert la Bucuresti si ca indragostitii au pasiuni comune, respectiv sa urmareasca filme la televizor. Desi este la curent cu preocuparile profesionale ale Adelinei Elisei, o prezentatoare tv care tine foarte mult la cariera sa, Mariana Chivu este de parere ca, probabil, viitoarea nora va abandona meseria si il va insoti pe Chivu la Milano: "Eu cred ca Adelina isi va urma iubitul, va merge sa locuiasca la Milano, dar deocamdata nici Cristi nu s-a mutat in apartamentul pe care si l-a cumparat, sta tot la hotel. Probabil, acesta este singurul inconvenient pentru care Adelina nu s-a mutat cu Cristi la Milano".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici