Necolaiciuc se apără de extrădare cu dezvăluiri bombă

Aflat în SUA, în plin proces de extrădare, Mihai Necolaiciuc face acuzaţii grave la adresa autorităţilor române. Fostul director al CFR explică, inclusiv într-o adresă trimisă lui Hillary Clinton, că Bucureştiul vrea să-l „reducă la tăcere" deoarece s-ar fi opus încheierii unei afaceri păguboase cu Iranul.

8 afișări
Imaginea articolului Necolaiciuc se apără de extrădare cu dezvăluiri bombă

Necolaiciuc se apără de extrădare cu dezvăluiri bombă

Ar trebui să fiu un erou în Statele Unite şi în ţara mea pentru acţiunile mele, acţiuni care aproape că m-au costat viaţa, dar în schimb sunt o victimă a încercărilor Guvernului român de a mă reduce la tăcere", scrie Mihai Necolaiciuc , într-un document adresat, pe 8 martie, secretarului de stat Hillary Clinton şi trimis României Libere de unul dintre avocaţii fostului şef al CFR.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici