Neschimbat! Gigi: "Nu mă mai interesează fotbalul, dar sper la titlu dacă Dinamo pierde cu Poli Iaşi!"

Deşi, la prima vedere, cele două săptămâni petrecute în arest păreau să-l fi schimbat pe Gigi Becali, acesta a trecut rapid peste şoc. Patronul Stelei spune că nu îl mai interesează fotbalul, dar recunoaşte că o victorie a Iaşiului în partida de mâine cu Dinamo l-ar face să spere din nou la titlu.

1 afișare
Imaginea articolului Neschimbat! Gigi: "Nu mă mai interesează fotbalul, dar sper la titlu dacă Dinamo pierde cu Poli Iaşi!"

Neschimbat! Gigi: "Nu mă mai interesează fotbalul, dar sper la titlu dacă Dinamo pierde cu Poli Iaşi!"

"Am văzut două meciuri cât eram în arest. Dar să ştiţi că, atunci când eşti acolo, nu te mai interesează. Nici fotbal, nici bani, nimic. Nu m-am uitat cu un ochi neutru pentru că acolo este, într-un fel, averea mea, munca mea.

 

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici