Nica face apelul bocancilor la Poliţie

Ministrul Nica şi-a început mandatul la Interne cu un heirup. Ne-am trezit că avem puţini poliţişti şi ne apucăm să-i facem la apelul bocancilor. 2.000 de poliţişti recrutaţi "din surse externe" vor patrula în scurt timp pe străzi. Ei vor da concurs pentru a ocupa posturi în domeniile: Ordine Publică, Circulaţie sau Poliţie Transporturi.

1 afișare
Imaginea articolului Nica face apelul bocancilor la Poliţie

Nica face apelul bocancilor la Poliţie

Ministrul Nica susţine că are resurse bugetare pentru a susţine acest efort. Dar ce fel de poliţişti vor veghea la ordinea publică şi la siguranţa cetăţeanului? Ce material uman va îngroşa rândurile oamenilor legii? Ce se pricep să facă nişte oameni care n-au avut în viaţa lor de-a face cu această meserie? L-am întrebat pe un general de Poliţie pensionar, vechi prieten, ce părere are de această "infuzie de prospături" în Poliţie. Răspuns descurajant: "Da, 2.000 de glugi de coceni sunt exact ce aveam nevoie".

 

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici