Nica ori e mincinos, ori e mincinos

Fostul ministru al Administratiei si Internelor s-a specializat in dezvaluiri legate de furtul electoral. Prezent luni seara intr-o emisiune la Realitatea Tv, Nica a afirmat ca, la euro­parlamentarele din acest an, sute de alegatori din judetele din vestul tarii s-au dus in capitala Austriei cu scopul in­fam de a mai stampila o data buletinul de vot.

4 afișări
Imaginea articolului Nica ori e mincinos, ori e mincinos

Nica ori e mincinos, ori e mincinos

"Si va dau o informatie in premiera, pe care n-ati mai avut-o, si imi cer scuze. La alegerile pentru Par­lamentul European n-am avut parte doar de un turism natio­nal, ci si de unul international. La Viena, 650 de persoane din judetele Arad si Bihor au votat multiplu", a spus la TV, cu su­biect si predicat, fostul mi­nistru. Vorbele lui sunt contra­zise insa de statisticile oficiale. Biroul Electoral Central consti­tuit pentru europarlamentare a centralizat numai 242 de voturi in Austria, nicidecum 650 - cat zice social-demo­cra­tul ca s-au furat. Informatia este usor verificabila la adresa www.bec2009pe.ro.


Citeste toata stirea pe www.ziua.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici