Nicolae Mischie a luat patru ani de închisoare pentru mită

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, Nicolae Mischie, a fost condamnat, ieri, de instanţa Tribunalului Dolj, la patru ani de închisoare cu executare, în dosarul în care DNA l-a trimis în judecată pentru luare de mită şi trafic de influenţă.

1 afișare
Imaginea articolului Nicolae Mischie a luat patru ani de închisoare pentru mită

Nicolae Mischie a luat patru ani de închisoare pentru mită

Nicolae Mischie va trebui să-i returneze lui Clement Mocanu, cel care l-a denunţat procurorilor anticorupţie, contravaloarea lucrărilor executate la mai multe imobile. Suma se ridică la aproximativ 440.000 RON, la care se adaugă alte 67.000 RON reprezentând contravaloarea expertizelor efectuate în acest dosar. Conform procurorilor, Clement Mocanu, reprezentant al unei societăţi mixte, specializată în construcţii, ar fi beneficiat de sprijinul lui Nicolae Mischie în obţinerea executării unor proiecte de investiţii, numai după ce "s-a angajat" să facă gratuit lucrări de consolidare, reamenajare, finisare şi dotare cu instalaţii de lux pentru mai multe din locuinţele proprietate personală ale familiei preşedintelui Consiliului Judeţean, situate în judeţul Gorj şi în municipiul Bucureşti. Procurorii anticorupţie susţineau că, numai pentru imobilul din comuna Godineşti şi pentru apartamentul din Bucureşti, valoarea lucrărilor se ridică la peste 400.000 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici