NICOLAI SE ASTEAPTA CA BASESCU SA DEA PUBLICITATII CONVORBIRILE EI CU PATRICIU

Senatoarea Norica Nicolai a declarat ieri, pentru «Gardianul», ca se asteapta ca urmatoarea mutare a presedintelui Traian Basescu in controversa privind nominalizarea ei la Justitie sa fie dezvaluirea convorbirilor pe care Nicolai le-a avut cu omul de afaceri Dinu Patriciu. In acest context, surse liberale spun ca liberalii ar putea lua, astazi, o decizie importanta referitoare la viitorul ministru al justitiei.

1 afișare
Imaginea articolului NICOLAI SE ASTEAPTA CA BASESCU SA DEA PUBLICITATII CONVORBIRILE EI CU PATRICIU

NICOLAI SE ASTEAPTA CA BASESCU SA DEA PUBLICITATII CONVORBIRILE EI CU PATRICIU

Potrivit Noricai Nicolai, pentru ca publicarea dosarului de cadre nu a dat rezultatele scontate, presedintele Basescu ar putea lua in calcul publicarea interceptarilor telefonice ale lui Dinu Patriciu efectuate de SRI. Insa, dupa senatoarea liberala, aceste convorbiri n-ar contine nimic compromitator iar, pe de alta parte, conform unei decizii a Tribunalului Bucuresti, interceptarile convorbirilor omului de afaceri au fost efectuate in mod ilegal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici