Nicolas Sarkozy: „Franţa nu va trăda niciodată România“

Cinci ore i-au fost suficiente ieri preşedintelui Franţei, Nicolas Sarkozy, ca să se întâlnească cu Traian Băsescu şi Călin Popescu-Tăriceanu, să semneze un parteneriat strategic şi să ţină un discurs în faţa parlamentului de la Bucureşti. „Franţa este o prietenă fidelă care nu va trăda niciodată România“, a dat el asigurări. După discursul său, parlamentul a ratificat Tratatul de reformă a UE, semnat la Lisabona.

1 afișare
Imaginea articolului Nicolas Sarkozy: „Franţa nu va trăda niciodată România“

Nicolas Sarkozy: „Franţa nu va trăda niciodată România“

„Franţa este o prietenă fidelă, care nu va trăda niciodată România“, a afirmat, printre altele, preşedintele Franţei. El a menţionat că „Franţa este cel de-al treilea partener economic al României, iar Loganul românesc se află printre cele mai vândute zece maşini în Franţa“. Preşedintele Sarkozy a susţinut că România are un rol foarte important în procesul viitoarelor extinderi ale Uniunii Europene, care vizează Serbia şi, pe termen lung, Republica Moldova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici