Nicoleta LUCIU şi ZSOLT vor nuntă în Hawaii

O nouă nuntă va avea loc în showbiz- ul românesc. Nicoleta Luciu i-a spus în sfârşit „da” lui Zsolt. De ceva vreme, focoasa brunetă şi omul de afaceri s-au mutat împreună, se iubesc mai mult ca niciodată, iar acesta i-a fost alături atunci când a trecut printr-o perioadă dificilă cu sănătatea. I-a dat multe cadouri, iar la începutul anului viitor vor să-şi pună pirostriile. Nunta va fi, după cum spun apropiaţii lor, în Hawaii.

1 afișare
Imaginea articolului Nicoleta LUCIU şi ZSOLT vor nuntă în Hawaii

Nicoleta LUCIU şi ZSOLT vor nuntă în Hawaii

Îşi doresc o cununie discretă, numai ei doi, iar după aceea o petrecere în Hawaii, dar şi una la Bucureşti, unde să invite majoritatea colegilor şi prietenilor. De când joacă în telenovelele de la Acasă TV, Nicoleta câştigă destui bani şi spune că nu mai are prea multă nevoie de finanţele iubitului, că-l iubeşte sincer şi niciodată n-a fost interesată de averea lui. Bruneta, cu sânii săi imenşi, nu credea că mai putea iubi pe cineva, după ce s-a despărţit de Dinu Maxer.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici