"Noi am jucat, ei s-au apărat, noi am greşit, ei au marcat!"

Mircea Rednic s-a declarat dezamăgit de evoluţia elevilor săi cu FC Timişoara, meci despre care spune că a fost o înfrângere dureroasă, dar nu la fel de important precum câştigarea campionatului.

2 afișări
Imaginea articolului "Noi am jucat, ei s-au apărat, noi am greşit, ei au marcat!"

"Noi am jucat, ei s-au apărat, noi am greşit, ei au marcat!"

Rednic a scos în evidenţă faptul că timişorenii au jucat foarte inteligent în acest meci.De cealaltă parte, jucătorii alb-violeţi au spus că partida de azi le dă speranţe pentru meciul de campionat, unde nu ar fi exclus ca aceştia să se impună din nou.

 

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici