Nota de plata a afacerii ADS-Tarata

Agentia domeniilor statului (ADS) este obligata sa plateasca, din bani publici, despagubiri de circa 270 de miliarde de lei vechi firmei Reen Import-Export, care a fost scoasa in 2001 din Insula Mare a Brailei pentru a i se face loc firmei TCE 3 Brazi a deputatului PSD Culita Tarata. Decizia, luata de Curtea de Apel Ploiesti dupa sase ani de procese, este definitiva si executorie. Potrivit judecatorilor, cand i-a oferit lui Tarata Insula Mare a Brailei, ADS a actionat cu rea-credinta deoarece nu a tinut cont de investitiile realizate in Insula de Reen Import-Export.

1 afișare
Imaginea articolului Nota de plata a afacerii ADS-Tarata

Nota de plata a afacerii ADS-Tarata

Agentia este vinovata de producerea prejudiciului deoarece, la predarea Insulei Mari a Brailei, a oferit firmei TCE 3 Brazi toate culturile deja infiintate de SC Reen si cateva depozite pline cu seminte apartinand tot acestei societati. Desi este unul dintre autorii morali ai afacerii Tarata-IMB, fostul ministru al Agriculturii Ilie Sarbu nu-si reproseaza nimic. El sustine sus si tare ca nu s-a implicat deloc pentru a sustine interesele colegului de partid Culita Tarata.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici