Noua generaţie de baroni. Uniunea Social-Liberală lansează ofensiva împotriva fiefurilor PDL

Uniunea Social-Liberală, încheiată sâmbătă la Palatul Parlamentului între PSD şi ACD, îşi propune să devină un bloc politic puternic care să anihileze forţa pe care o are PDL în teritoriu.

7 afișări
Imaginea articolului Noua generaţie de baroni. Uniunea Social-Liberală lansează ofensiva împotriva fiefurilor PDL

Noua generaţie de baroni. Uniunea Social-Liberală lansează ofensiva împotriva fiefurilor PDL

În spatele uşilor, liderii celor trei partide fac calculele pentru cucerirea cât mai multor judeţe la alegerile locale, un test important pentru această alianţă.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici