Nu i-a lasat nici un leu bacsis

Petre Roman a fost surprins, ieri dimineata, de paparazzii ziarului Libertatea, pe o terasa a Palatului Cultural Teodor Costescu din Drobeta-Turnu Severin, unde, alaturi de iubita lui, Silvia Chifiriuc, si de un bun prieten, a consumat bauturi racoritoare. Tanara care i-a servit a fost foarte dezamagita, deoarece fostul prim-ministru nu i-a lasat nici un leu bacsis, desi avea de platit foarte putin.

1 afișare
Imaginea articolului Nu i-a lasat nici un leu bacsis

Nu i-a lasat nici un leu bacsis

Un prieten bun al fostului prim-ministru ne-a declarat ca Roman se afla de doua zile in vizita, in Drobeta-Turnu Severin. 'Este in concediu, a venit joi si va pleca sambata dimineata spre Bucuresti. A fost singur la Dunare si a inotat aproape 500 de metri', a spus Dumitru Badea, un afacerist cunoscut din Drobeta-Turnu Severin, prieten bun al fostului prim-ministru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici