Nunta la Palatul Mogosoaia

In urmatoarea perioada, va fi nunta mare in familia Adrianei Bahmuteanu, care se pregateste sa-si insoare, a doua oara, ciinele Bijou, un bichon maltez.

4 afișări
Imaginea articolului Nunta la Palatul Mogosoaia

Nunta la Palatul Mogosoaia

Dupa cum se stie, anul trecut, chiar de ziua României, vedeta si-a casatorit patrupedul cu catelusa Puffy, a stilistului Marian Dirta. Marele eveniment a avut loc la un cunoscut restaurant bucurestean, iar anul acesta se va repeta nunta. Imediat ce au devenit sot si sotie in "fata legii", Puffy a disparut, iar mirele a ramas singur si neconsolat. Intre timp, stilistul si-a achizitionat un alt bichon, pe care il cheama tot Puffy, asa ca e rost de mare petrecere. Socrul mic este cel care l-a petit pe Bijou, iar soacra mare a zis da pe loc. Zilele acestea, va avea loc doar o logodna, iar nunta va fi peste sase luni, atunci cind Puffy va mai creste si va putea deveni mireasa cu adevarat. Deja, Adriana a inchiriat Palatul Mogosoaia, unde vrea sa faca nunta si sa cheme multe vedete si catelusii lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici