O dam pe cabune si pacura

Sistarea livrarilor de gaze rusesti catre Romania l-a facut ieri pe ministrul Economiei, Adriean Videanu, sa declare ieri situatia de urgenta in sistemul energetic. "Am luat decizia de a instaura situatia de urgenta", a declarat Videanu, dupa sedinta Comisiei de coordonare pentru asigurarea sigurantei in aprovizionarea cu gaze natural.

1 afișare
Imaginea articolului O dam pe cabune si pacura

O dam pe cabune si pacura

"Situatia de urgenta da posibilitatea negocierii directe pentru achizitia de combustibili pentru siguranta aprovizionarii", a spus ministrul. Totodata, aceasta decizie a fost luata pentru a permite Transgaz sa gestioneze operativ sistemul si sa furnizeze gaze in ordinea prioritatilor.

 

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici