O fetiţă de nouă ani, dispărută din 2007

Elvira Loredana Ghioca a dispărut la 21 februarie 2007 din oraşul Berbeşti, jud. Vâlcea. Avea 9 ani şi ieşise la joacă. S-au împlinit doi ani de când a început ancheta, iar cercetările nu au dus la nici un rezultat. Deşi nu au dovezi în acest sens, principala pistă a anchetatorilor este că fetiţa a fost victima traficului de persoane. Răpită pentru a fi folosită la cerşit.

6 afișări
Imaginea articolului O fetiţă de nouă ani, dispărută din 2007

O fetiţă de nouă ani, dispărută din 2007

Toată lumea o striga Bianca, deşi nu acesta era numele ei. "Eu am mai avut o fetiţă şi mi-a murit. O chema Elvira Loredana. Şi eu, de rău ce mi-a părut de aia, i-am pus numele ăşteia tot Elvira Loredana. Toată lumea mi-a zis că nu-i bine, că de ce îi zic la fel... Când era ea mică, avea o păpuşă cu o de-aia prinsă aicea (n.r. - la încheietura mâinii), pe care scria Bianca. Şi surorile mele i-au tot zis Bianca, Bianca, şi aşa i-a rămas fetii numele. Deci, o strigam toţi Bianca", povesteşte Felicia Purcaru, mama fetiţei.


Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici