O lume (politica) nebuna, nebuna, nebuna...

Sfarsit de saptamana plin pentru majoritatea partidelor parlamentare. Apropierea alegerilor locale si parlamentare a facut ca toti liderii politici, si bineinteles, formatiunile care le conduc sa intre in alerta de gradul zero.

1 afișare
Imaginea articolului O lume (politica) nebuna, nebuna, nebuna...

O lume (politica) nebuna, nebuna, nebuna...

Liberalii au pus tara la cale, la Brasov. Democrat-liberalii s-au reunit la Poiana Brasov, la fel de decisi sa obtina cat mai multe voturi in bataliile politice care se anunta. PSD a avut, de asemenea, o reuniune de taina in Arges, in cadrul careia Geoana a fost “convins” sa stabileasca data Consiliului National al partidului: 22 februarie! Scena politica este in fierbere. Geoana recunoaste, chiar si cu jumatate de gura, ca Adrian Nastase este un om politic cu reale calitati. Mai mult, potrivit unor surse din partid, numirea lui Nastase la presedintia Consiliului National este obligatorie si necesara pentru viitorul Stangii, in caz contrar lideri marcanti amenintand cu parasirea partidului. Stanga nu se regaseste, iar PNL si PD-L se sfasie pe partea dreapta a esicherului politic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici