O multinationala cheltuie aproximativ 30.000 de euro pe luna cu un expat

O multinationala cheltuie aproximativ 30.000 de euro pe luna cu un expatriat care ocupa o pozitie de CEO sau general manager, adica 360.000 de euro pe an, salariul net reprezentand doar jumatate din aceasta suma.

2 afișări
Imaginea articolului O multinationala cheltuie aproximativ 30.000 de euro pe luna cu un expat

O multinationala cheltuie aproximativ 30.000 de euro pe luna cu un expat

Diferentele cele mai semnificative intre executivii straini si cei romani nu apar la nivel salarial, desi salariul de baza este mai mare in cazul expatilor cu aproximativ 20 - 30% (respectiv 15.000 de euro net lunar pentru un CEO strain al unei multinationale mari), ci in ceea ce priveste structura pachetului, care este mult mai complexa in cazul unui manager strain.

 

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici