O parte din Justiţia română, bolnavă psihic

România, ţara tuturor posibilităţilor, permite unor magistraţi care au tulburări psihice să împartă dreptate celor care încă o mai caută prin sălile de tribunal.

1 afișare
Imaginea articolului O parte din Justiţia română, bolnavă psihic

O parte din Justiţia română, bolnavă psihic

Un exemplu în acest sens este cazul unui judecător, Florea Mihăiţă, actualmente pensionat de numai o lună, care, deşi a fost diagnosticat cu tulburare cognitivă, a fost ţinut în funcţie până la pensionare. O altă judecătoare, pe care CSM-ul a decis să o trimită la un examen psihic, dă în continuare verdicte la Judecătoria Focşani. Iar judecătoarea, Elena Simionescu, zisă şi Voodoo, pe care Consiliul a sancţionat-o de două ori cu reducerea salariului, pentru practici de vrăjitorie împotriva colegilor magistraţi, a fost promovată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici