O „teroriza” cu telefoanele

Nepoată de fost demnitar comunist, dar căsătorită cu un libanez, politician activ, dar şi o gospodină excelentă, minionă şi feminină, dar şi un ultras Steaua. Aşa am putea să o caracterizăm pe scurt pe Oana Niculescu-Mizil Ştefănescu Tohme.

5 afișări
Imaginea articolului O „teroriza” cu telefoanele

O „teroriza” cu telefoanele

Deputat PSD la primul mandat, Oana susţine că a intrat în politică îndrumată de bunicul ei: "Este o tradiţie de familie şi un omagiu pe care vreau să-l aduc bunicului meu. Trăind cu el în casă până la 25 de ani, el a descoperit în mine talentul de a mă apropia de oameni şi mi-a îndrumat paşii în direcţia asta". Referindu-se la moştenirea rămasă de la bunicul ei, Oana îşi aminteşte cu drag pianul, dar şi arhiva personală a acestuia: "Nu mai departe de zilele trecute, cei de la Institutul «Hoover» mi-au oferit câteva milioane de dolari pe aceste arhive, dar am refuzat".

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici