O ţigăncuşă de 12 ani din România umple Europa de lacrimi

Rebecca Covaciu, o româncă de etnie romă de 12 ani, a reuşit să impresioneze Europa cu povestea vieţii sale, trăită prin tabere de nomazi sau sub cerul liber, în Spania şi Italia.

1 afișare
Imaginea articolului O ţigăncuşă de 12 ani din România umple Europa de lacrimi

O ţigăncuşă de 12 ani din România umple Europa de lacrimi

După ce povestea fetiţei a făcut înconjurul Italiei, duminică a fost rândul cotidianului spaniol „El Pais“ să îi dedice un amplu reportaj: „Querida Europa…“. Titlul reportajului este cel al scrisorii cu care Rebecca a câştigat Premiul UNICEF pentru Artă şi Interculturalitate pe anul 2008.

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici