Oligarhul revolutionar

Din biroul sau londonez pazit de britanici si ceceni, celebrul oligarh Boris Berezovski il ameninta intr-un interviu in exclusivitate pentru "Romania libera" pe Vladimir Putin, odinioara aliatul sau. "Regimul lui Putin si-a pierdut legitimitatea si nu poate fi rasturnat decat prin forta", spune magnatul rus, dat in urmarire prin Interpol si supravietuitor al mai multor incercari de asasinat. Berezovski nu se sfieste sa-l infiereze nici pe George W. Bush, desi face afaceri cu fratele sau mai mic, Neil Bush.

1 afișare
Imaginea articolului Oligarhul revolutionar

Oligarhul revolutionar

"Un ignorant care nu intelege cum functioneaza lumea" – e verdictul dat presedintelui american. Oligarhul rus nu considera ca Europa depinde de energia rusa si ca ar putea riposta mai dur, de exemplu blocand conturile "umplute cu bani murdari" ale elitelor ruse. Insa "Vestul nu are vlaga politica de a face ceva", deplange Berezovski lipsa leadership-ului european. Angela Merkel este singurul personaj in care magnatul rus si-ar pune sperantele, pentru ca "a crescut intr-o tara socialista si intelege mai bine ca oricine care e adevarata fata a lui Putin".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici