Om bogat, om sărac

România la extreme. Eternă şi fascinantă. Ruptă în cur, cu burta suptă de foame, se plimbă într-un Q7 şi-şi numără terenurile. Oameni bogaţi şi oameni săraci. Aici unu’şi întinde caviarul pe feliuţă, dincolo, celălalt taie mămăliga cu aţa.

1 afișare
Imaginea articolului Om bogat, om sărac

Om bogat, om sărac

Aici copiii fac masaj de la patru ani, "să se dezvolte armonios", dincolo cară cu spatele sacii de fier vechi, ca să aibă mălai pentru mămăligă. Într-un sat, copiii adorm plîngînd de foame, la 20 km depărtare, într-alt sat, merg la cursuri de fotbal şi au piscină în curte. Aceeaşi ţară. Acelaşi aer. Plămîni diferiţi.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici