Omar Hayssam... 20 de ani, intemnitat

1 afișare
Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat, ieri, pe omul de afaceri sirian Omar Hayssam la 20 de ani de inchisoare. Instanta a stabilit, de asemenea, ca jurnalistii Marie Jeane Ion, Sorin Miscoci si Ovidiu Ohanesian vor primi fiecare câte doua milioane de euro, daune morale. Pentru obtinerea sumei de bani se va pune sechestru asigurator pe bunurile lui Omar Hayssam si ale sotiei acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici