Oprescu are pe tavă un tun imobiliar de o sută de milioane de euro

Două suprafeţe de teren de 5 hectare în buricul Bucureştiului sunt vizate de hienele de partid şi de stat din haita PSD, iar decizia atribuirii terenurilor se află în mâna lui Sorin Oprescu.

1 afișare
Imaginea articolului Oprescu are pe tavă un tun imobiliar de o sută de milioane de euro

Oprescu are pe tavă un tun imobiliar de o sută de milioane de euro

Cele două terenuri din Capitală care erau estimate în octombrie anul trecut la valoarea de o sută de milioane de euro cumulează 54.000 metri pătraţi şi sunt situate pe Splaiul Unirii, la numerele 162-255. Terenurile se află în administrarea SC Prelucrarea Cărnii Splai SA, fiind disputate în instanţă de această societate şi Primăria Generală a Municipiului Bucureşti. Primăria nu trebuie decât „să uite“ să-şi trimită consilierul juridic la tribunal pentru ca cele 100 de milioane de euro să pice în mâna „cui trebuie“.

 

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici