Oprescu s-a lansat infierand intreaga clasa politica

Independentul Sorin Oprescu a intrat in cursa pentru Cotroceni. Intr-o conferinta de presa tainuita pâna aproape de momentul desfasurarii, primarul general al Capitalei a anuntat ca, “fara nici o obligatie fata de vreun partid politic, ca un om care a trecut prin multe si a vazut multe”, s-a decis sa se inscrie in lupta pentru alegerile prezidentiale.

5 afișări
Imaginea articolului Oprescu s-a lansat infierand intreaga clasa politica

Oprescu s-a lansat infierand intreaga clasa politica

Oprescu a apelat la un discurs de lansare in care nu a ezitat sa atace toata clasa politica perindata la conducerea tarii in ultimii 20 de ani, de la fosti colegi pâna la adversari.

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici