Oprescu vrea să cumpere raţe mandarine şi gâşte de Nil de 5 miliarde de lei

România şi Capitala ei se află în plină criză economică şi financiară. În timp ce edilii-şefi ai altor mari oraşe îşi bat capul cum să strângă cureaua şi să chivernisească mai bine banul public, principalul gospodar al Capitalei, Sorin Oprescu, îşi continuă nestingherit opera de transpunere în realitate a fanteziilor sale.

4 afișări
Imaginea articolului Oprescu vrea să cumpere raţe mandarine şi gâşte de Nil de 5 miliarde de lei

Oprescu vrea să cumpere raţe mandarine şi gâşte de Nil de 5 miliarde de lei

Deşi se pare că a renunţat la visul său umed pre-electoral - autostrada zburătoare - oprindu-se la cârnaţul mondial şi recorduri cu moş crăciuni, Oprescu continuă să ne uimească cu noi şi noi fantezii exotice.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici