"Păi, s-a băgat şi Băsescu de partea Stelei şi Tăriceanu e cu CFR-ul!" "La o adică, o să sun şi eu la liberali, dacă..."

O nouă stenogramă ce redă un dialog dintre Viorel Hrebenciuc şi Gigi Becali a fost publicată de Evenimentul Zilei. Sursa citată notează că cea mai mare parte a discuţiei nu a fost dată publicităţii de procurorii DNA, fiind considerată nerelevantă.

1 afișare
Imaginea articolului "Păi, s-a băgat şi Băsescu de partea Stelei şi Tăriceanu e cu CFR-ul!" "La o adică, o să sun şi eu la liberali, dacă..."

"Păi, s-a băgat şi Băsescu de partea Stelei şi Tăriceanu e cu CFR-ul!" "La o adică, o să sun şi eu la liberali, dacă..."

În dialogul celor doi apar nume ale unor înalţi demnitari precum Traian Băsescu, Călin Popescu Tăriceanu sau Emil Boc, ceea ce arată clar că titlul de campioană din sezonul trecut s-a jucat şi în birourile politicienilor.


Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici