Palma socialismului: Criza nu se vede la IMGB. Cererea de forja este foarte mare

Producatorul de echipamente Doosan IMGB, controlat de grupul sud-coreean Doosan, si-a planificat pentru acest an o productie de 83.000 de tone de otel lichid, in crestere cu circa 40% fata de nivelul realizat in 2008, de aproape 59.000 de tone.

1 afișare
Imaginea articolului Palma socialismului: Criza nu se vede la IMGB. Cererea de forja este foarte mare

Palma socialismului: Criza nu se vede la IMGB. Cererea de forja este foarte mare

Conducerea companiei spune ca cererea pe segmentul de otel forjat se mentine in continuare ridicata, doar pe segmentul metalurgic resimtindu-se o lipsa de comenzi."Cererea in zona de forja este foarte mare. Este adevarat ca o oarecare influenta se simte pe zona de turnatorie, otel turnat. Acolo este un pic lipsa de comenzi. In general tot ce era pe utilaj metalurgic s-a mai redus, dar speram ca in 2-3 luni sa le acoperim si pe acelea", a declarat Florin Antonescu, directorul general al companiei.

 

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici