PALPITAŢII PENTRU CLIENTELA PDL: Regii asfaltului portocaliu, ameninţaţi de bisturiu

Campionii asfaltărilor“ din Bucureşti se pregătesc de o vară cu emoţii. Noul edil-şef Sorin Oprescu este, în aceste zile, în căutarea unor soluţii de reziliere a contractelor încheiate pe vremea lui Adriean Videanu pentru mentenanţa arterelor principale, au precizat surse din Primăria Capitalei.

1 afișare
Imaginea articolului PALPITAŢII PENTRU CLIENTELA PDL: Regii asfaltului portocaliu, ameninţaţi de bisturiu

PALPITAŢII PENTRU CLIENTELA PDL: Regii asfaltului portocaliu, ameninţaţi de bisturiu

Aflaţi, teoretic, la adăpost datorită faptului că înţelegerile sunt încheiate până în 2010, partenerii de contracte ai primăriei lui Videanu, printre care se numără şi celebra firmă Euroconstruct Trading ’98, controlată de aşa-zisul „grup de la Golden Blitz“, ar putea să aibă o surpriză neplăcută: Oprescu a cerut direcţiilor din primărie, dar şi unei echipe de control detaşate de la ANAF să analizeze felul în care firmele care au obţinut zeci de milioane de euro din bugetul primăriei şi-au îndeplinit obligaţiile contractuale.

 

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici