Parcul Plumbuita, hăcuit ca Bordeiul

Patru hectare din Parcul Plumbuita au fost retrocedate de instanţă pe baza unei expertize greşite. Primăria Sectorului 2 a fost obligată de Curtea de Apel, aceeaşi care a dat decizia definitivă şi irevocabilă şi în cazul Bordei, să oprească lucrările de reabilitare a zonei verzi pe motiv că aceasta are stăpân, deşi este domeniu public. Instanţa a fost însă dusă de nas, terenul revendicat fiind de fapt sub luciul Lacului Plumbuita, şi nu lângă.

2 afișări
Imaginea articolului Parcul Plumbuita, hăcuit ca Bordeiul

Parcul Plumbuita, hăcuit ca Bordeiul

Cazul Bordei nu este unul izolat, asta-i clar pentru toată lumea. Zeci de hectare din aproape toate parcurile bucureştene au fost revendicate şi câştigate de multe ori cu ajutorul instanţelor judecătoreşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici