Paşte Fericit

Cu toţii ne pregătim acum pentru slăvita sărbătoare. Într-un coşuleţ vor fi aşezate bucatele, vor fi duse la biserică şi sfinţite: pasca, ouăle încondeiate, cozonacul. Gândul nostru e acum la Cel care a nimicit moartea şi a adus la lumină viaţa şi nemuri­rea.

1 afișare
Imaginea articolului Paşte Fericit

Paşte Fericit

Gândul nostru poartă şi plecăciunea pentru  bătrânii noştri, care ne-au lăsat minunate legende şi tradiţii pascale. Să nu sărăcim din punct de vedere spiritual, să ne îmbogăţim în bunătate, cu speranţă de înnoire a vieţii, în lumina Paştelui. Într-o lume prea grăbită şi prea materialistă, dacă nu s-au ofilit credinţa, tradiţiile, obiceiurile, înseamnă că ne putem pregăti pentru întâlnirea cu Cel care a pătimit, a murit şi a înviat.

 

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici