PD-L domină Ardealul

Primul tur al alegerilor locale a marcat concentrarea voturilor în „buzunarele" a trei mari partide: PD-L, PSD şi PNL. Între primele două există, la nivel naţional, un echilibru aproape perfect: între 28% şi 29% (după ultima numărătoare de ieri), iar PNL a strâns aproape 19%.

3 afișări
Imaginea articolului PD-L domină Ardealul

PD-L domină Ardealul

Balanţa dintre PD-L şi PSD se menţine echilibrată şi în ceea ce priveşte numărul de consilii judeţene câştigate, la nivel de preşedinţi: în jur de 15 fiecare. Doar PNL şi UDMR au făcut câteva breşe în acest „baraj".

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici