PD-L + PNL = 54%

Conform sondajului Insomar de la ora 18.30, dupa redistribuire, cele doua partide de dreapta vor avea o majoritate confortabila pentru a guverna Numai 34,48% dintre romani isi exprimasera votul pana ieri la ora 18.00.

1 afișare
Imaginea articolului PD-L + PNL = 54%

PD-L + PNL = 54%

La alegerile parlamentare din anul 2000 s-a inregistrat o prezenta la urne de 65,31%, iar la scrutinul similar din anul 2004 au votat 58,93% dintre romani. Premierul Tariceanu a iesit cu trei ore inainte de inchiderea urnelor pentru a indemna la vot exit-poll insomar (ora 18.30).

Citeste toata stirea pe www.ziua.net

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici