PDL vrea sa-l lase pe Geoana fara presedintia Senatului

Democrat-liberalii isi propun sa-l "rastoarne" pe Mircea Geoana de la sefia Senatului. Pentru asta trebuie sa obtina sprijin nu doar de la UDMR si independenti, ci si de la opozitie. Scaunul lui Geoana este vizat si de tabara Victor Ponta, dar exista temerea ca ralierea la un asemenea demers s-ar putea intoarce impotriva PSD.

4 afișări
Imaginea articolului PDL vrea sa-l lase pe Geoana fara presedintia Senatului

PDL vrea sa-l lase pe Geoana fara presedintia Senatului

Desi la nivel oficial democrat-liberalii sustin ca nu au discutat despre inlocuirea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, in laboratoarele parlamentare se coace o strategie ale carei roade ar putea fi culese abia la inceputul sesiunii din toamna.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici