Pe 8 decembrie, la DNA

De ce mai vrea un mandat de preşedinte Traian Băsescu? Pentru că în dosarul „Flota“ nu a intervenit prescripţia. Dacă Băsescu pierde alegerile, partea care se află trimisă înapoi la DNA, de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, va trebui reactivată, pentru ca ancheta să fie refăcută şi pentru a se da o soluţie clară în cauză, care nu poate fi decât scoaterea de sub urmărire penală sau trimiterea sa în faţa instanţei.

2 afișări
Imaginea articolului Pe 8 decembrie, la DNA

Pe 8 decembrie, la DNA

Până pe 6 decembrie, preşedintele are imunitate absolută. Dacă pierde alegerile, dosarul "Flota" va trebui reactivat după cinci ani de suspendare a anchetei.

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici