Pe şantierele patriei se lucrează ca să nu se stea

Şantierele de drumuri din România înaintează într-o lună cât altele într-o săptămână. Motivul tărăgănării - banii, susţin autorităţile. Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) dispune de fonduri limitate pentru acest an.

9 afișări
Imaginea articolului Pe şantierele patriei se lucrează ca să nu se stea

Pe şantierele patriei se lucrează ca să nu se stea

Ba, mai mult, ar putea pierde din ele la următoarea rectificare bugetară, aşa cum spune Adrian Ionescu, director pe probleme de infrastructură în cadrul Ministerului Transporturilor.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici