Pe Wall-Street a venit... Moş Hibernache

Marţi am consemnat pe indicele S&P500 al Bursei de la New York un nou maxim al ultimilor doi ani şi jumătate de 1.250,60 puncte, iar actorii din pieţele financiare speră la o continuare a creşterilor într-un tradiţional "Christmas Rally".

3 afișări
Imaginea articolului Pe Wall-Street a venit... Moş Hibernache

Pe Wall-Street a venit... Moş Hibernache

Lichiditatea pompată de banca centrală din SUA permite marilor bănci de pe Wall-Street să realizeze noi achiziţii pe activele riscante. După ce au hibernat în anii în care instituţiile financiare de peste Ocean au umflat bula creditului, distorsionând deopotrivă piaţa imobiliară, preţul acţiunilor şi al mărfurilor, reprezentanţii Rezervei Federale Americane s-au trezit că trebuie să lupte contra crizei prin promovarea unor politici monetare relaxate.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici