Penal la Cultura

ZIUA a dezvaluit in urma cu doua zile in articolul "Prima de muraturi" faptul ca mininistrul Culturii si Cultelor, Adrian Iorgulescu, se afla in atentia Directiei Nationale Anticoruptie pentru ilegalitatea unor achizitii publice facute an de an cu pretextul promovarii imaginii Romaniei. Peste 22 de miliarde de lei vechi de la bugetul de stat au fost cheltuite in 2005 de apropiatii lui Iorgulescu pentru 10.000 de pachete destinate, chipurile, personalului diplomatic din Uniunea Europeana cu ocazia sarbatoririi Zilei Nationale a Romaniei.

1 afișare
Imaginea articolului Penal la Cultura

Penal la Cultura

Dupa dezvaluirea din ZIUA, ministrul a negat faptul ca se afla in atentia DNA si a precizat ca acuzatiile care i se aduc de catre cei trei denuntatori - Florin Chilian, Marius Marian Solea si George Mihalcea - si care au fost prezentate de ziarul nostru sunt "tendentioase" si "de rea-credinta".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici