Penalul Lificiu-gaze un nou Costel Iancu

Numit de premierul Emil Boc in functia de tartor al reglementarii in domeniul energiei, Petru Lificiu este intr-o situatie aproape identica, din punct de vedere penal, cu un alt personaj celebru, la un moment dat, pedistul de Craiova Costel Iancu, numit la conducerea Autoritatii Nationale a Imbunatatirilor Funciare.

1 afișare
Imaginea articolului Penalul Lificiu-gaze un nou Costel Iancu

Penalul Lificiu-gaze un nou Costel Iancu

Si unul si celalalt au fost acuzati de fapte penale si au fost cercetati de procurori pentru faptele lor. Numai ca in cazul lui Lificiu, DNA inca lucreaza la dosar. Asta nu inseamna ca faptele actualului presedinte al ANRE sunt, cumva, mai putin penale, mai putin grave. In perioada 2002-2003, cat a fost la conducerea Ministerului Apelor si Protectiei Mediului, Lificiu a comis una dintre cele mai mari ilegalitati prin concesionarea a peste 200 de hectare unui samsar imobiliar.

 

Citeste toata stirea pe www.ziua.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici