Peste 125 de joburi libere în IT. Care este profilul angajatului ideal

Cele mai importante organizaţii de IT, prezente în România, au disponibile, la ora actuală, peste 125 de posturi libere, atât pentru ingineri, programatori, informaticieni, cât şi pentru economişti, oameni de marketing sau manageri.

4 afișări
Imaginea articolului Peste 125 de joburi libere în IT. Care este profilul angajatului ideal

Peste 125 de joburi libere în IT. Care este profilul angajatului ideal (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Potrivit www.incont.ro, Adobe România are în prezent 180 de angajaţi în campusul din România, din care doar trei sunt de altă naţionalitate. Cât despre media de vârstă, aceasta este de doar 29 de ani. Gigantul IT recrutează în acest moment pentru 28 de posturi vacante, în domenii precum programare, quality engineering şi suport.

Aproape 400 de angajaţi lucrează la Microsoft, în cele trei linii de business din România. 95% din totalul angajaţilor sunt români. Există însă şi salariaţi recrutaţi de companie din celelalte filiale din străinătate. Aproximativ 54% dintre salariaţi au studii tehnice, de orice fel (nu doar din domeniile automatică, calculatoare etc.).

În compania lui Bill Gates din ţara noastră, există o plajă largă de poziţii. Oamenii care lucrează aici sunt absolvenţi de filozofie, psihologie, ştiinţe administrative, şi bineînţeles, diverse studii tehnice (cei mai mulţi). În acest moment, corporaţia are 45 de joburi disponibile, pentru cele trei centre din România, de la zone de sales, marketing, până în zona de suport şi dezvoltare. Toate sunt în domeniul IT, dar varietatea lor este extraordinar de largă.

Citeşte mai multe despre posturile libere în IT pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici