Piţurcă: “Mutu şi Tamaş sunt eliminaţi de la echipa naţională”

Aşa cum era de aşteptat, Victor Piţurcă a tăiat în carne vie în cazul Mutu şi Tamaş. Selecţionerul a anunţat că nu îi va mai convoca pe cei doi, acuzându-i pe aceştia de lipsă de profesionalism.

4 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: “Mutu şi Tamaş sunt eliminaţi de la echipa naţională”

Piţurcă: “Mutu şi Tamaş sunt eliminaţi de la echipa naţională”

"Din acest momentm, Mutu şi Tamaş sunt eliminaţi de la echipa naţională! Regulile sunt stricte şi ei trebuiau ştie asta! Îmi pare rău, dar viitorul echipei naţionale nu se poate clădi pe astfel de momente."

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici