Planul secret al lui Patriciu

Primul miliardar român din celebrul top „Forbes” se pregăteşte să le dea o grea lovitură celor mai săraci întreprinzători de la noi. Dinu Patriciu ameninţă chioşcurile de cartier cu o reţea de sute de magazine pe roţi, adaptate tehnic pe platforme auto.

2 afișări
Imaginea articolului Planul secret al lui Patriciu

Planul secret al lui Patriciu

Va vinde orice sub preţurile pieţei, beneficiind de costuri reduse şi mizând inclusiv pe tradiţionalul "comerţ pe datorie". Asupra afacerii şi a omului din spatele ei se păstrează secretul. EVZ a descoperit însă planul lui Dinu Patriciu printr-o investigaţie jurnalistică demarată în Bucureşti, continuată în cartierul financiar din Amsterdam şi finalizată în Fribourg, cel mai pitoresc canton elveţian.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici