"Plecăm toţi!"

Jucătorii i-au transmis lui Cristi Borcea că vor să părăsească în masă Dinamo, din iarnă, din cauza fanilor. Atacurile fanilor la adresa jucătorilor i-au determinat pe elevii lui Walter Zenga să-şi dorească să plece din Ştefan cel Mare. Lobonţ, Niculescu, Dănciulescu, Ştefan Radu, Pulhac, Cătălin Munteanu, Adrian Cristea, Moţi şi Mărgăritescu nu mai vor să îmbrace tricoul alb-roşu.

1 afișare
Imaginea articolului "Plecăm toţi!"

"Plecăm toţi!"

"Mă aflu într-o situaţie delicată acum, au venit cîţiva jucători la mine şi mi-au spus că de la iarnă vor să plece. Eu sînt mai călit, rezist acuzelor şi injuriilor, dar nu trebuie uitat cîte bucurii au adus aceşti jucători clubului. Ei sînt cei care au luat titlul şi au făcut performanţă în Europa", a mărturisit Cristi Borcea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici