PNL a cheltuit ilegal în campanie 2 milioane de Eur din bugetul de stat

"Mai bine de jumătate din suma cheltuită de PNL în campania electorală pentru parlamentare provine sub formă de subvenţie de la bugetul de stat, potrivit raportului preliminar de venituri şi cheltuieli întocmit de Autoritatea Electorală Permanentă.

1 afișare
Imaginea articolului PNL a cheltuit ilegal în campanie 2 milioane de Eur din bugetul de stat

PNL a cheltuit ilegal în campanie 2 milioane de Eur din bugetul de stat

PNL este singura formaţiune politică care a beneficiat de subvenţii de la stat pentru susţinerea campaniei electorale, premierul Tăriceanu având grijă să aloce o sumă mai mult decât consistentă pentru nevoile electorale ale propriului partid.

 

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici